Skip to main content

ZUIVER RECRUITMENT VERBINDT

ZEKER EEN KLIK

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste professional of werven van nieuw personeel een belangrijk moment is voor de organisatie. Wij bouwen duurzame relaties doordat wij persoonlijk de wensen van onze klant en de ambities van onze kandidaat kennen. Bij Zuiver Recruitment mogen jullie vertrouwen op onze jarenlange persoonlijke ervaring, een breed landelijk netwerk, slimme recruitmenttools om zo duurzame relaties op te bouwen. Het is onze belofte om zo succesvol mogelijk nieuwe werknemer en werkgever bij elkaar te laten aansluiten. Samen zorgen we voor de juiste klik!  

Wij komen graag bij jullie langs voor een kennismaking om een goede indruk te hebben van de wensen en de sfeer van het bedrijf te proeven. Soms hebben we aan een half woord genoeg. Soms hebben we daar meer tijd voor nodig. Daarom werken we op maat. Dat leidt tot kwaliteit. En dat vinden we belangrijk, want we willen trots zijn op wat we jullie leveren. En niet te vergeten: we maken vooraf heldere afspraken: over de werkwijze, de voorwaarden en onze tarieven.  

Onze 7 garanties tot succes

Sterk netwerk

Brede landelijke dekking en een groot sterk netwerk. Wij komen uit het vakgebied en we kennen persoonlijk kandidaten, ook als die latent op zoek zijn.

Employer branding

Met onze exclusieve benadering is het plaatsen van vacatures als het presenteren van je bedrijf. Hierdoor versterken wij jouw bedrijf en krijgen kandidaten vooraf een beeld, gevoel en enthousiasme.

Snel en slagvaardig

We kunnen je veel tijd besparen door een precies passende match te maken, die ook nog snel inzetbaar is. Wij bundelen kennis van de opdrachtgever en de kandidaat samen.

Altijd persoonlijk

Persoonlijk contact maakt de wensen van jou als klant en ambitie van onze kandidaten helder.
Wij matchen cultuur en persoonlijkheid.

Toekomst gericht

Wij matchen gedeelde ambities en langetermijndoelstellingen.

Drie-dubbel-check

Kandidaten van ons zijn cultuur-, en futurefit en natuurlijk checken wij de referentie.
Zodat je weet wat je krijgt - een echte klik!

Wij doen het werk

Wij zorgen voor de juiste wervingsstrategie. Van vacature tot aan de contractondertekening. Iedereen binnen het bedrijf kan zich blijven focussen op zijn of haar werk.

VAN AANVRAAG TOT PLAATSING

HOE GAAN WE AAN DE SLAG?

Na de uitgebreide intake gaan wij voor je aan de slag. Samen bouwen we aan onze exclusieve “werkenbij” pagina en gaan we verder met de invulling van jullie vacature. In ons eigen netwerk, door actief mensen te benaderen of via jobsites en sociale media. We werken met de nieuwste en beste geautomatiseerde recruitmentsystemen. Na de eerste selectie voeren wij intensieve, persoonlijk gesprekken. Jullie eisen vormen onze leidraad, daarnaast gaan we in op de kwaliteiten, ambities en eventuele verbeterpunten van een kandidaat. Heel belangrijk vinden wij oode ‘klik’ met jullie organisatie. Wij noemen dat ook wel cultuurfit. Daarna stellen we de geschikte kandidaten aan je voor op basis van het CV en een overzichtelijk persoonlijk profiel. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor een kandidaat én het vervolgtraject. Natuurlijk denken we als business partner met je mee. En dat blijven we doen, gedurende het hele traject! 

 

Wij vinden voor jou de perfecte match!

Paula Tuinenbreijer

Recruitment Consultant

Wijk aan Zee
06 50 617 216

Marc Valkenburg

Recruitment Consultant

Nijmegen
06 13 341 480

Klaar voor een passende professional?

Maak persoonlijk kennis met ons en ervaar Zuiver Recruitment.

Ja, ik wil een klik