SAMEN DIE STAP MAKEN

JA, IK WIL EEN KLIK!

Je bent succesvol in je werk, maar sluit een mooie kans niet uit? Je weet dat je meer in je mars hebt dan je kunt laten zien? Je houdt van je baan, maar voelt je niet helemaal thuis in de organisatie? Er kunnen veel redenen zijn waarom je overweegt een carrièrestap te maken. Wat je drijfveer ook is, wij helpen je daar graag bij. Als sparringpartner in het maken van de juiste keuzes. Of door je in contact te brengen met grote of kleine opdrachtgevers uit ons netwerk. Wij weten uit persoonlijke ervaring hoe blij je kunt worden als je de juiste baan op de juiste plek gevonden hebt. En we weten óók hoe belangrijk jullie professionals zijn voor bedrijven. Juist daarom zijn wij als recruiters onafhankelijk. Een succesvolle match is altijd een win-winsituatie.

Waarom zijn wij interessant voor jou als kandidaat?

Netwerk

Wij hebben alle drie een groot persoonlijk netwerk met potentiële opdrachtgevers.

Ervaring in de branche

Wij kennen de markt vanuit onze eigen werkervaring en weten goed wat er speelt.

Heldere feedback

Wij staan voor duidelijke afspraken en open communicatie, gedurende het hele traject!

Persoonlijk

We kunnen alleen écht iets voor je betekenen, als we weten wie je bent. Daarom starten we altijd met een persoonlijk gesprek.

Passie voor ons werk

Wij vinden ons werk als recruiter eigenlijk gewoon heel leuk! Niets zo inspirerend als een mooie match.

Zorgvuldig

Wij nemen ons werk serieus en schuiven niet alleen CV's door. En het gaat om jou: dus we betrekken je in alle stappen. We doen het samen!

SAMEN JE TOEKOMST BEPALEN

HOE ZIET DAT ER VOOR JOU UIT?

Kennismaken doen wij altijd persoonlijk. Natuurlijk kijken we naar je CV, maar we willen ook weten wat je doelstellingen zijn, je ambities en je dromen. Hoe wil jij je ontwikkelen, nu en in de toekomst? Wanneer zijn werk en privé voor jou in balans? Natuurlijk wil jij ook van ons horen wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Daar zijn we altijd helder in. Soms hebben we meteen een opdrachtgever in gedachten, of zelfs een actuele vacature. Dan gaan we je daar voorstellen. Als dat niet het geval is, spreken we af hoe we contact houden. Want de makelaardij en hypotheekbranche bieden veel toekomstperspectief als je de juiste stappen zet en de juiste mensen kent. Samen kom je altijd verder!

Wij vinden voor jou de perfecte match!

Paula Tuinenbreijer

Recruitment Consultant

Wijk aan Zee
06 50 617 216

Marc Valkenburg

Recruitment Consultant

Nijmegen
06 13 341 480

Laten we kennis maken nu we elkaar een beetje beter kennen..

Want ook de relatie tussen kandidaat en recruiter moet een perfecte match zijn!

Neem contact met ons op