Skip to main content
Logo Zuiver Recruitment

Een heldere kijk op recruitment

Bel of mail ons!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis! Vul ons contactformulier in, of bel of mail direct met Paula of Marc.

Zuiver Recruitment.

Mail: info@zuiverrecruitment.nl
LinkedIn: Bezoek onze LinkedIN

Wij vinden voor jou de perfecte match!

Paula Tuinenbreijer

Recruitment Consultant

vestiging Wijk aan Zee
06 50 617 216
paula@zuiverrecruitment.nl

Paula Tuinenbreijer – Zeker een klik!

Van mijn eerste stappen in een klein bankkantoor tot aan de rol van kantoordirecteur in Heemstede, heb ik een mooie reis gemaakt binnen het bankwezen. Daarnaast heb ik zelf geadviseerd als hypotheekadviseur binnen het onafhankelijk intermediair. Deze ervaringen hebben me een schat aan praktijkkennis gegeven. Ik heb altijd een grote interesse gehad in het volgen van vakopleidingen en trainingen, vooral om bij te blijven met de laatste trends in onze sector.

Naast mijn werk ben ik dol op Italië, kook ik graag voor vrienden, en geniet ik van lange wandelingen door de duinen en langs het strand. Als zelfstandig ondernemer heb ik nu de ideale balans gevonden tussen mijn werk en het genieten van de mooie dingen in het leven. Samen met mijn man André, dochter Lara, hond Bob en kat Buster woon ik in Wijk aan Zee.

Bij Zuiver Recruitment hebben we vanaf 2017 hard gewerkt om ons eigen bedrijf op te bouwen. Ons doel met Zuiver Recruitment is om het wervingsproces leuk te maken. Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan die perfecte baan vinden of die ene medewerker die met volle inzet een waardevolle bijdrage levert aan jouw bedrijf? Dat is ook wat ik het mooiste vind aan ons vak: de juiste klik maken.

Heb je vragen of wil je meer weten? Ik sta altijd voor je klaar.

Marc Valkenburg

Recruitment Consultant

vestiging Nijmegen
06 13 341 480
marc@zuiverrecruitment.nl

Marc Valkenburg – altijd in voor een praatje 

Gewoon omdat ik het interessant vind: wat mensen denken, wat ze doen, wat ze willen en waar ze blij van worden. Daarom vind ik het heerlijk om met mensen te praten. Ondertussen leg ik meteen lijntjes naar andere mensen die ik ken, die mij hun verhaal hebben verteld en die wellicht heel interessant voor jou kunnen zijn. Het is mijn natuur, dus dan is het recruitmentvak in de financiële/hypothecaire/makelaars hoek ook een logisch vervolg geweest op mijn carrière als financieel adviseur. 

De wereld verandert continu. Naar een nieuwe baan zoeken is niet het leukste werk van de wereld voor de meesten. Dus vraag ik je: waar word je echt blij van? Waar pas je goed bij?  

Aan de andere kant: werkgevers kunnen zich het ongans zoeken naar goede mensen. Ik vind: iedereen is goed, als die op de juiste plek zit.  

Dus dat doe ik: praatjes maken, het gezellig hebben en ondertussen luisteren en mensen aan elkaar verbinden. Daar volgen mooie nieuwe arbeidsrelaties uit die nog meer leuke praatjes opleveren. 

Ook in voor een praatje, bel 06-13341480 en ik kijk meteen wat ik voor je kan doen.