Logo Zuiver Recruitment

Een heldere kijk op recruitment

Bel of mail ons!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis! Vul ons contactformulier in, of bel of mail direct met Paula, Nathan of Marc.

Zuiver Recruitment.

Mail: info@zuiverrecruitment.nl
LinkedIn: Bezoek onze LinkedIN

Wij vinden voor jou de perfecte match!

Paula Tuinenbreijer

Recruitment Consultant

vestiging Wijk aan Zee
06 50 617 216
paula@zuiverrecruitment.nl

Paula Tuinenbreijer – passie voor mijn vak

“Groot” geworden binnen het bankwezen en het onafhankelijk intermediair heb ik verschillende financiële functies bekleed. Begonnen op een klein bankkantoor tot aan kantoordirecteur in Heemstede. Hierdoor heb ik zelf veel praktijkervaring opgedaan in de financiële wereld. Het volgen van vakopleidingen of trainingen heb ik altijd interessant gevonden. Nu om de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied te volgen.

Groot liefhebster van Italië, kokkerellen voor vrienden, lange wandelingen door de duinen en het strand. Als zelfstandig onderneemster heb ik nu de perfecte balans gevonden in het ondernemen en tijd voor andere mooie dingen in het leven. Ik woon in Wijk aan Zee met mijn man André, dochter Lara, hond Bob en kat Buster.

In Zuiver Recruitment heb ik 2 fijne collega’s. Vanaf 2017 hebben we hard gewerkt om alles samen neer te zetten in ons bedrijf. Met Zuiver Recruitment hebben we de ambitie om het recruiten leuk te maken. Zeg nu eerlijk wat is fijner als net die mooie baan vinden of die medewerker die met veel inzet een bijdrage gaat leveren aan jouw bedrijf. Dit is voor mij ook het mooiste van ons vak; de beste match maken.

Wil je verder iets weten? Ik hoor je graag. Bel, mail of app mij. Je krijgt altijd een reactie!

Nathan Harder

Recruitment Consultant

vestiging Lansingerland
06 83 443 123
nathan@zuiverrecruitment.nl

Nathan Harder – denkt graag met jou mee

Mijn carrière is begonnen bij Nationale Nederlanden waar ik ruim 12 jaar heb gewerkt. Eerst als (intern) Hypotheekadviseur en daarna als Accountmanager Hypotheken. Met name in deze laatste functie kwam ik dagelijks over de vloer bij een groot aantal intermediairs in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Hierdoor heb ik veel kennis & ervaring opgedaan in de Financiële Dienstverlening met als gevolg een groot netwerk die nog dagelijks groeit! Door deze ervaring kan ik mezelf goed verplaatsen in de belevingswereld van zowel opdrachtgever als kandidaat.

Het strategisch meedenken met een opdrachtgever en het matchen van vraag en aanbod biedt mij de juiste uitdaging en geeft de energie die ik zoek. De juiste persoon bemiddelen naar de juiste plek is geweldig om te mogen doen!

Verder woon ik samen met Vera en kids Liv & Finn. De balans tussen werk en privé bewaar ik graag door regelmatig te sporten, leuke dingen te doen met het gezin en erop uit met vrienden. Als de kids wat ouder zijn willen we graag verre reizen gaan maken.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bel, mail of app mij gerust!

Marc Valkenburg

Recruitment Consultant

vestiging Nijmegen
06 13 341 480
marc@zuiverrecruitment.nl

Marc Valkenburg – altijd in voor een praatje 

Gewoon omdat ik het interessant vind: wat mensen denken, wat ze doen, wat ze willen en waar ze blij van worden. Daarom vind ik het heerlijk om met mensen te praten. Ondertussen leg ik meteen lijntjes naar andere mensen die ik ken, die mij hun verhaal hebben verteld en die wellicht heel interessant voor jou kunnen zijn. Het is mijn natuur, dus dan is het recruitmentvak in de financiële/hypothecaire/makelaars hoek ook een logisch vervolg geweest op mijn carrière als financieel adviseur. 

De wereld verandert continu. Naar een nieuwe baan zoeken is niet het leukste werk van de wereld voor de meesten. Dus vraag ik je: waar word je echt blij van? Waar pas je goed bij?  

Aan de andere kant: werkgevers kunnen zich het ongans zoeken naar goede mensen. Ik vind: iedereen is goed, als die op de juiste plek zit.  

Dus dat doe ik: praatjes maken, het gezellig hebben en ondertussen luisteren en mensen aan elkaar verbinden. Daar volgen mooie nieuwe arbeidsrelaties uit die nog meer leuke praatjes opleveren. 

Ook in voor een praatje, bel 06-13341480 en ik kijk meteen wat ik voor je kan doen.